Για αποστολές παραγγελιών εκτός Ελλάδας πατήστε εδώ
Το καλάθι μου
Το καλάθι σας είναι άδειο
Τρόποι Πληρωμής

ΛΙΑΝΙΚΗ ΠΩΛΗΣΗ

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ (Εντός Ελλάδας)

Η πληρωμή μπορεί να γίνει με αντικαταβολή και έχει επιπλέον χρέωση 2€

Οι τιμές των προϊόντων που αναγράφονται δίπλα στο κάθε προϊόν, συμπεριλαμβάνει και το ΦΠΑ 24%. Η εταιρεία μας έχει το δικαίωμα να αναπροσαρμόσει της τιμές, όταν αυτό κριθεί σημαντικό, όπως επίσης και να προσθέσει ή να αφαιρέσει εκπτώσεις στα προϊόντα.

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Έπειτα από επικοινωνία μαζί μας, μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού. Η κατάθεση των χρημάτων πρέπει να γίνεται εντός 2 εργάσιμων ημερών από την ημέρα της παραγγελίας. Με το πέρας αυτού του διαστήματος, η παραγγελία θα ακυρώνεται αυτόματα, δίχως κάποια σχετική ενημέρωση προς τον πελάτη. Σε περίπτωση πληρωμής από άλλη τράπεζα, τα έξοδα του εμβάσματος επιβαρύνουν τον πελάτη. Παρακαλούμε μετά την κατάθεση χρημάτων να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να μας ενημερώσετε ότι έγινε η πληρωμή μέσω e-mail (apithanomeli@gmail.com) είτε τηλεφωνικά στο 6934290030 αναφέροντας τον κωδικό παραγγελίας.


Εθνική Τράπεζα

IBAN: GR8001104560000045600282664
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ : Λυρώνη Αικατερίνη

Τράπεζα Πειραιώς

IBAN: GR8201713750006375151548437
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ : Λυρώνη Αικατερίνη

 

PAYPAL

Ο τρόπος πληρωμής με Pay Pal για τις αγορές σας είναι διαθέσιμος για αγορές από το εσωτερικό και το εξωτερικό. Επιλέγοντας πληρωμή μέσω Paypal θα μεταφερθείτε στην παγκοσμίως γνωστή ιστοσελίδα για την ασφάλεια των συναλλαγών της, όπου μπορείτε να πληρώσετε είτε χωρίς λογαριασμό χρησιμοποιώντας την πιστωτική/χρεωστική σας κάρτα είτε μέσω του Paypal λογαριασμού σας. Επιβεβαιώνουμε ότι η εταιρία ''Apiθανο Μέλι'' δεν διαθέτει καμία πληροφορία σχετικά με την πιστωτική σας κάρτα.

ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Μπορείτε να παραλάβετε και να εξοφλήσετε τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει από το κατάστημα μας (Μελιδόνι Μυλοποτάμου,Ρέθυμνο Κρήτης, Τ.Κ:74052 ) είτε με μετρητά είτε με χρήση της πιστωτικής / χρεωστικής σας κάρτας.