Για αποστολές παραγγελιών εκτός Ελλάδας πατήστε εδώ
Το καλάθι μου
Το καλάθι σας είναι άδειο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

apiθανο

{apiθανο, το} ουσιαστικό
Το πάντρεμα της λατινικής ονομασίας για τη μέλισσα (apis) με την ελληνική λέξη «απίθανο» που σημαίνει εξαιρετικό.

 

Το apiθανο είναι μια ωδή στη μέλισσα με γεύση από Κρήτη. Από θυμαρίσιο μέλι μέχρι πρόπολη και κερί μέλισσας, στο apiθανο θα ανακαλύψετε τη γεύση, τη μυρωδιά και την αγάπη για τις μέλισσες και την Κρήτη, συμπυκνωμένα στα μοναδικά μελισσοκομικά μας προϊόντα.

Πώς ξεκίνησαν όλα 01

Στους πρόποδες του Ψηλορείτη, ακολουθώντας την ιστορία και τα μοναδικά φυσικά χαρακτηριστικά του τόπου, γεννήθηκε το apiθανο, εκεί όπου η παράδοση συναντά το σήμερα. Ξεκίνησε από δύο παιδικούς φίλους, τον Ντίνο και τον Χρήστο, όταν αποφάσισαν να ενώσουν το πάθος τους για τον τόπο τους και τις μέλισσες και με μεράκι να προσφέρουν τα καλύτερα και πιο αγνά προϊόντα.

Οι αξίες μας 02

Με τις αξίες της ποιότητας, της αγνότητας και της προστασίας των μελισσών και του πλανήτη, παράγουμε προϊόντα που σέβονται το περιβάλλον και τον άνθρωπο. Έτσι, συμβάλλουμε με τον τρόπο μας σε ένα καλύτερο αύριο

Το μέλι μας 03

Το μέλι μας το συλλέγουμε από επιλεγμένες περιοχές της Κρήτης που χάρη στη σπάνια βιοποικιλότητα και την ενδημική βλάστησή τους, του χαρίζουν έντονο άρωμα και μοναδική γεύση.

Δεν περνά από θερμική επεξεργασία, γι' αυτό και οι ποσότητες είναι περιορισμένες και ανάλογες πάντα του αριθμού των κυψελών που διαθέτουμε, αλλά και των καιρικών συνθήκων της κάθε μελισσοκομικής περιόδου. Το apiθανο τυποποιείται και συσκευάζεται με υπευθυνότητα και προσοχή, σύμφωνα με όλους τους κανόνες υγιεινής, στο υπερσύγχρονο εργαστήριό μας. Το εργαστήριο είναι επισκέψιμο και θα είναι τιμή μας να σας δούμε και από κοντά!

''
Το μέλι για εμάς είναι πηγή ζωής, εκχύλισμα γεύσεων και αρωμάτων από τη φύση. Οι μέλισσες, αυτές οι απίθανες αλχημίστριες, πετούν από άνθος σε άνθος, βρίσκοντας κρυμμένους θησαυρούς, τους χυμούς των λουλουδιών και το νέκταρ κάθε τόπου, πλάθοντας έτσι το apiθανο!
''